Hitsige tranny GemmaNice (38) pijpen

Hitsige tranny GemmaNice (38) uit Amsterdam (Noord-Holland) pijpen

  1. Naam: GemmaNice
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 173 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met GemmaNice
Nee, ik ben geen freak ook al zeggen sommige mensen dat, ik heb alleen tieten en een lul. Dubbel plezier dus :) De mensen laat ik lekker lullen, als ik mijn lul maar in een lekker kontje of mondje mag laten glijden, dan maakt het mij niets uit wat ze zeggen. Zoek geen relatie en ook geen paydates Begin maar met wat jij het lekkerste vindt, mijn tieten verwennen, mijn lul zuigen of mijn kontje vullen. Of mag ik eerst met mijn pijpmondje jouw heerlijke staaf verwennen?
RomeesAvontuurtjes (31)
Ik ben wel klaar voor een heel geil en ondeugend avontuurtje.. Jij ook?
★★★★☆
HeteSurprise (40)
Dat ik iets lekkers voor je heb in mijn slipje mag duidelijk zijn. Dat het misschien niet is wat je bij een vrouw verwacht, lijkt me ook duidelijk gezien jij op deze site bent beland..
★★★★☆
SeDuce (39)
Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel mensen er geïnteresseerd zijn in een date met mij. In het echte leven is het toch lastig, omdat mannen niet altijd doorhebben wat voor vlees ze in de kuip hebben.
★★★★☆
CuteRedhead (37)
Rood is mijn lievelingskleur, die kleur straalt mij innerlijke vurige passie uit! Al is het toch al weer eventjes geleden dat ik voor het laatst in vuur en vlam ben gezet.. De laatste keer was nogal
★★★★☆