Geile tranny DarkIntens (39) pijpen

Geile tranny DarkIntens (39) uit Midden-Drenthe (Drenthe) pijpen

  1. Naam: DarkIntens
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Plaats: Midden-Drenthe
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 184 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met DarkIntens
Zo trots op mijn ouders, die houden van mij zoals ik ben, zij zorgen er voor dat ik kan accepteren wie en wat ik ben. Ik weet nog niet hoe mijn traject verder gaat lopen, nu heb ik een korte pauze om alles te laten bezinnen. Tot zover ben ik in ieder geval wel heel trots op het resultaat. En ik functioneer ook nog zoals voorheen, dat is dan wel weer erg lekker. Ik vind het stiekem ook wel lekker om mijn paal te gebruiken, dus heel misschien hou ik hem wel, die ziet toch niet iedereen van buiten. Ik wil jou laten ervaren wat voor topvrouw ik ben, en wat ik allemaal kan bieden. Ik hou van verwennen, met liefde en heel veel passie en energie. Ik hou er ook van om met veel passie en liefde verwend te worden, dit op de manier zoals jij het graag zou willen.
Fieke29 (46)
Schat, kijk naar mijn foto, moet je dan nog vragen wat ik wil?
★★★★☆
MandyWilSpuiten (40)
De laatste keer dat ik lekker klaar ben gekomen kan ik me niet eens herinneren. Als ik me aftrek heb ik na een paar minuten al geen zin meer om het alleen te doen. Ik smacht zo naar een hand, mond of kontje
★★★★☆
LekkerVerwendWorden (36)
Ik zoek een man die platte seks met me wil. Ik ben altijd geil, mijn borsten en pik willen altijd verwend worden.
★★★★☆
HeteSlurf (37)
Mijn hete, geile slurfje wil je mondje in, daarna misschien ook nog wel even voorzichtig in je kontje als jij dat zou willen. Mijn favo standjes zijn doggy, 69 en de hamburger.
★★★★☆