Leuke shemale FancyKelsy (26) daten

Leuke shemale FancyKelsy (26) uit Diepenbeek (Vlaams-Limburg) daten

  1. Naam: FancyKelsy
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Plaats: Diepenbeek
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 171 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met FancyKelsy
Zo jij bent goed gelukt zeg! Dat is wat ik regelmatig ben als ik zeg dat ik onder het hele vrouwelijk gebeuren ook nog een klokkenspel heb hangen. De meeste denken dat ik op en top vrouw ben, heb er al heel wat mannen mee verrast met wat ik in mijn slip verstopt heb zitten. Vind jij het als man zijn ook zo geil om met een shemale de lopen waarvan ze allemaal denken dat het een volle vrouw is, terwijl jij weet wat voor lekkers er in haar broek verstopt zit??
Simplething (28)
Zodra mannen moeilijk gaan doen, ben ik echt heel kort door de bocht. Wel gekke situaties al gehad hoor, niet moeilijk doen als je gewoon een slippertje wil. Dan moet je niet te veeleisend worden.
★★★★☆
Donna94 (28)
Lekkere brunette met heel wat extra. Natuurlijke flinke borsten en altijd harde, druipende piemel op zoek naar ontlading!
★★★★☆
KomVeelTeKort (39)
Ik heb hem meerdere malen daags beet, maar wat zou het lekker zijn als iemand anders hem eens flink in zijn handen neemt! Of nog beter, ergens anders in stopt. Je snapt het wel, ik kom tekort. En jij?
★★★★☆
Dorine2820 (28)
Mijn ex vond het lekker als ik hem bereed. Zelf had ik daar ook helemaal geen moeite mee, sterker nog, ik doe niets liever dan dat, mega geile standje! Hou jij daar ook van? Cowgirl en reverse cowgirl?
★★★★☆