Lekkere trans DubbelGenot59 (31) verwennen

Lekkere trans DubbelGenot59 (31) uit Boxtel (Noord-Brabant) verwennen

  1. Naam: DubbelGenot59
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Plaats: Boxtel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 166 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met DubbelGenot59
Meer genieten in het leven dat is per direct mijn goede voornemen. En het is de hoogste tijd. Tot nu toe gebruikten mannen me voornamelijk vanwege mijn extra ledemaat. Ik weet, het is lekker, maar ik ben ook een mens met gevoelens?! Mag ik ook eens voelen wat het is om echt samen te zijn met iemand? Opbouwen, avontuur, groeien en genieten. Is mij dat geluk gegund? Mij gebruiken kan niet meer. Het zal eerder andersom zijn. Maar eigenlijk wil ik het zover niet laten komen. Gewoon een leuke man voor mij alleen? Is me dat gegund? Of kijk jij ook alleen maar naar mijn extra ledemaat?
XXXAngela (27)
Waar zijn die lekkere geile mannen die op zoek zijn naar een dame met een extraatje? Ik zoek namelijk een lekkere geile vent die zin heeft om mij helemaal uit te wonen. Ik zal je er rijkelijk voor belonen.
★★★★☆
HeerlijkToetje (27)
Ze was geil, ze wilde het het liefste nu meteen, hier over de keukentafel heen. Maar voor me staat alleen een bord eten. Weer geen toetje vandaag. Krijg ik morgen dan wel een volledige maaltijd?
★★★★☆
Security (32)
In het dagelijks leven zit ik in de beveiliging en moet dus soms wel eens hard optreden. Maar als wij seks gaan hebben, wil ik het eens andersom beleven. Ik wil dat je me gaat commanderen en hard optreedt
★★★★☆
JenthaS (43)
Hoi, welkom op mijn profieltje. Laat je even weten wat je zoekt? Dan komen we er saampjes vast wel uit. Als je me aanspreekt zal je wel merken hoe easy going ik ben..
★★★★☆