Jonge trans SingleKaya (34) verwennen

Jonge trans SingleKaya (34) uit Amsterdam (Noord-Holland) verwennen

  1. Naam: SingleKaya
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met SingleKaya
Ben Kaya, single zoals je lezen kunt en ik sta wel open voor een leuke ontmoeting met een warme man. Sta jij wel open voor een afspraakje met een vrouw zoals mij? Dan mag je wel van je laten horen, maar hou het wel een beetje netjes he?
Veronica26 (44)
Me schamen voor mijn lichaam doe ik niet, waarom zou ik? Ik heb een geheim gereedschap om jou extra veel plezier en genot te geven. Mega geschapen ben ik niet maar mag er toch best wel trots op zijn.
★★★★☆
Channel77 (39)
Ben een agressieve dame. Niet in het dagelijks leven, al ben ik dan ook behoorlijk dominant, maar als we seks hebben, gaat het hard. Ik ben niet van het lieve, ik neem je gewoon keihard als ik daar zin
★★★★☆
Luidruchtig (29)
hele gekke dingen heb ik eigenlijk niet. Ik ben een single shemale die houd van seksuele aandacht, het liefste gewoon bij 1 persoon. Ik mis die nu en zoek dus op kort termijn extra genot! Echter moet
★★★★☆
Carriexl (31)
Als jij een avontuurtje wil, zit je hier goed. Ik wil vrijblijvend neuken en geneukt worden. Gewoon, voor een avondje, misschien een paar meer als het goed bevalt en dan verder naar de volgende.
★★★★☆