Jonge trans Jorinke (35) zoekt man

Jonge trans Jorinke (35) uit Helmond (Noord-Brabant) zoekt man

  1. Naam: Jorinke
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Plaats: Helmond
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Jorinke
Ik ben op zoek naar echt hete mannen met een hoog libido die mij meerdere keren kunnen en willen bevredigen. Zowel oraal als anaal. Bij voorkeur ben jij een versa man, niet te beroerd om je mond goed te gebruiken en ik zou het geil vinden als je slikt.
SpuitKontje (38)
Ik vind het lekker als je op mijn kontje klaarkomt. Erin mag natuurlijk ook hoor, maar liever voel ik die warme druppels sperma lekker op mijn billen landen..
★★★★☆
Ksandra (39)
De droom van iedere man, dat ben ik. Alle mannen zeggen altijd dat ze niets van andere mannen moeten weten, maar als ze dan met mijn lul mogen spelen, worden ze allemaal even geil. Bij mij heb je niets
★★★★☆
Feranda (38)
Hey hoi, ik ben Feranda, een single transgender hoewel men het hier shemale noemt en eigenlijk is dat beter van toepassing. Een transgender is een vrouw met een lul, met normaal gedrag, wensen etc.
★★★★☆
LangeHardePaal (35)
Sorry voor mijn nickname, maar het is natuurlijk overduidelijk dat ik een lange, harde paal voor je heb he? Ik wist enkel niets beters te bedenken.. Ik zoek een geile kerel die mij wilt pijpen in standje
★★★★☆