Sexy trans Kimberley (30) zoekt man

Sexy trans Kimberley (30) uit Waadhoeke (Friesland) zoekt man

  1. Naam: Kimberley
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Plaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Licht blond haar
Chatten met Kimberley
Iedere ochtend word ik wakker met een zo een harde pik, en niemand die me even kan helpen. Herkenbaar probleem? Maar het hoeft geen probleem te zijn, als we elkaar eenmaal hebben gevonden. Ik help jou, jij helpt mij en dan nog wat… Ik dacht dat wel een heel strak plan was, wat zeg jij ervan? Denk je dat we het zo goed en snel kunnen regelen? Ik was aardig duidelijk toch?
Likstokjes (34)
Ik hou van lekker zuigen en pijpen en slikken, bij wie mag ik dat doen en wie wil mij dan lekker verwennen. Dan gaan we samen kijken of er een klik is en als die er is kunnen we misschien vaker lekker opgaan
★★★★☆
XginaX (34)
Al die mannen met die wijzende vingertjes en die praatjes achter je rug om.. Maar je wel appen om stiekem af te spreken en uiteindelijk willen ze maar een ding, dat is mijn grote dikke pik in hun anusje!
★★★★☆
DashaLover (29)
Ik heb nog bijna nog nooit seks gehad en dat vind ik wel jammer. Ben nog echt onervaren en dat wil ik niet meer. Ik wil meer seks en ik wil daar echt van genieten. Ik zoek geen vriendje, maar een seksvriendje.
★★★★☆
Rose1987 (34)
Hallo heren, leuk dat je mijn profiel bekijkt, maar aan kijken heb ik niet zoveel, dus mail je me ook voor een spannende geile seksdate?
★★★★☆