Hete trans GeileBaas (35) zoekt man

Hete trans GeileBaas (35) uit Eemsdelta (Groningen) zoekt man

  1. Naam: GeileBaas
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Plaats: Eemsdelta
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met GeileBaas
Er kan er maar een de baas zijn zeg ik altijd, nou ja mijn moeder. En dat klopt wel een beetje. Thuis is zij de baas, maar als ik nou eens met jou samen zou zijn, zou jij dan de baas zijn of ik? Als ik de baas mag spelen, dan word ik een hele geile baas. Zin in een geile baas? Dan hoef jij alleen maar het volgende te doen. Maak een naaktfoto van jezelf en stuur hem naar mij op. Op het moment dat ik hem heb kan ik mezelf vast aftrekken op jou. Hoe meer ik dan naar jou kijk, hoe meer zin ik in jou krijg. En ben jij een beetje lief en volg jij geile bevelen van jouw baasje op?
Wanda73 (36)
Jup, het enige kleine aan mij is mijn hartje, spreekwoordelijk dan. Ben mega verlegen, maar niet onzeker over mijn body, misschien een rare combi, maar he, ik kan het ook niet helpen he..
★★★★☆
SpannendeDingenDoen (29)
Hou jij er ook van om op een stil plekje, spannende dingen te doen in de auto?
★★★★☆
Seksmachine (33)
Bijna alle mannen zijn seksmachines voor mij. Ik zie overal wel een lekkere sekspartner in. Ik zoek dus een man die net zo dol op seks is als ik en die weet hoe hij een shemale moet verwennen. Je moet
★★★★☆
Lindametplus (45)
Als ik terug kom van een lange tour dan ben ik geil en wil ik heerlijk verwend worden. Dan wil ik dat je mijn pik in je natte mond neemt en mijn ballen zachtjes kneed in je hand. Zuig al mijn geile zaad eruit!
★★★★☆