Mooie tranny LLola (37) zoekt sex

Mooie tranny LLola (37) uit Beek (Limburg) zoekt sex

  1. Naam: LLola
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Beek
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 172 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met LLola
Waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Ik houd er van niet te moeilijk te doen en gewoon lekker geil te genieten. 1 keer sowieso, bevalt het, dan voor vaker maar nu de man nog. Mijn sterretje is gewillig om flink gevuld te worden en mijn paal om jou te vullen. Ik wacht op je!
Esmee1989 (32)
Ik ben makkelijk in de omgang en respect voor elkaar vind ik erg belangrijk. Iedereen in zijn waarden. Ik ben wel een shemale dus ik heb een lekkere pik waarmee ik je kan verwennen.
★★★★☆
Shelly (30)
Hai, Shelly hier een lekkere jonge she die wel open zou staan voor een spannend avontuurtje met een hete man. Voor mij maakt het niets uit of je top, bottom of versa bent, zolang jij maar respect toont,
★★★★☆
Nelieke (29)
Jij hebt een lekkere voor mij en ik heb een lekkere voor jou. Hoe gelukkig kunnen we elkaar daarmee maken? Ik weet wel zeker dat we elkaar super gelukkig kunnen maken. En dan heb ik het nu nog alleen
★★★★☆
Ik-ben-ondeugend (33)
Altijd geil als mannen mij apart nemen en dan verrast zijn mijn dikke pik te zien, de eerste reactie is een beetje schrik, maar dat gaat heel gauw over als ik je verwen met mn tong en handen.
★★★★☆