Hitsige tranny KinkyMissy (36) verwennen

Hitsige tranny KinkyMissy (36) uit Amsterdam (Noord-Holland) verwennen

  1. Naam: KinkyMissy
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Plaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 181 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met KinkyMissy
Beetje kinky.. dat wel. Borsten, een lekkere pik, altijd in voor verschillende standjes, nieuwe speeltjes, trio, orgie.. Kortom.. je kunt met mij alle kanten op. Ideaal niet dan? Je bent eigenlijk hetzelfde als mij en laat jezelf niet zo graag ik een hokje plaatsen. Je geniet echt van het leven.
Hiromi (24)
Omdat ik zo een schatje ben heb ik een hele lieve man nodig. Wel eentje die weet hoe hij mij moet aanpakken van tijd tot tijd, maar ook gewoon een lieverd. Ik verdien een lieverd en jij verdient mij ook!
★★★★☆
Fransien58 (39)
Mijn pik is niet zo groot, maar kleine paaltjes willen ook graag verwend worden. En dan mag je me ook nog eens heerlijk aan mijn tepels likken.
★★★★☆
Alessia86 (35)
Dit heerlijke lijf heeft echt even je aandacht nodig. Niet alleen om naar te kijken maar ik wil iemand die me bij wijze van helemaal binnenste buiten keert. Ik wil voelen dat ik genomen ben, ik wil
★★★★☆
Wendytje (30)
Al een hele tijd op zoek naar DE man die mij op een heel aparte manier kan bevredigen. Er is wel liefde met mijn huidige partner maar hij heeft mij niets nieuws meer te bieden. Snap je dat ik dat ook wel
★★★★☆