Leuke trans Wendytje (30) zoekt man

Leuke trans Wendytje (30) uit Oldenzaal (Overijssel) zoekt man

  1. Naam: Wendytje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Plaats: Oldenzaal
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Rood haar
Chatten met Wendytje
Al een hele tijd op zoek naar DE man die mij op een heel aparte manier kan bevredigen. Er is wel liefde met mijn huidige partner maar hij heeft mij niets nieuws meer te bieden. Snap je dat ik dat ook wel vrij belangrijk vind? Vind jij het wel spannend om nieuwe dingen te proberen en andere standjes te leren? Dan hoop ik dat je mij eens wilt schrijven.
PompReet (33)
Ik zoek een man die mij eens flink door zou willen neuken. Het is nu zeker een halfjaar geleden dat ik eens een echte stevige lul in me heb gevoeld en het is toch echt hoogtijd!
★★★★☆
ImInnocent (38)
Ik ben bi, en dus op zoek naar een leuke man of vrouw. Maar ook voor een trio ben ik wel in. Ik heb een flinke jongen in de aanbieding en een gewillig lijf.
★★★★☆
LieverBottom (35)
Als ik kiezen mag ben ik toch het allerliefst bottom. Ik wil jou ook best eens een keer nemen als je dat heel graag wil hoor maar liever heb ik dat je je flink op mijn gaatje uitleeft.
★★★★☆
Estellexxx (42)
Voor een spannende massage moet je echt bij mij zijn. Stel je eens voor, je begint bij mijn borsten en uiteindelijk haal je mijn prachtige geweldige pik tevoorschijn. Als je me schrijft, kunnen
★★★★☆