Geile tranny Channel77 (39) zoekt sex

Geile tranny Channel77 (39) uit Lelystad (Flevoland) zoekt sex

  1. Naam: Channel77
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Plaats: Lelystad
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 184 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groene ogen
  10. Haarkleur: Bruin haar
Chatten met Channel77
Ben een agressieve dame. Niet in het dagelijks leven, al ben ik dan ook behoorlijk dominant, maar als we seks hebben, gaat het hard. Ik ben niet van het lieve, ik neem je gewoon keihard als ik daar zin in heb. Wil je schaamteloos gebruikt worden, moet je een bericht achterlaten. Denk jij dat je mijn dikke, lange paal in je kunt hebben?
Yuriko (25)
Geef mij je allerbeste reden waarom ik voor jou zou kiezen? Wat is het dat jij zo goed met mij zult gaan doen dat ik jou simpelweg niet zou kunnen weigeren? Wees zo expliciet mogelijk voor me. Bespaar
★★★★☆
PassieveNora (34)
Om alleen maar gezellig met elkaar te kletsen zit ik hier niet. Ik wil seks met je hebben, en als het kan zelfs meerdere keren achter elkaar. Natuurlijk kunnen we daar na wel met elkaar praten, maar
★★★★☆
LadyZena (34)
Mijn lekkere grote klit vind het heerlijk als je eraan zuigt. Ik voel me dan een echte slet. Als jij daar dan ook lekker geil van word, mag je me daarna lekker in mijn sterretje pakken.
★★★★☆
Marleentjuh21 (37)
Ik hou van harde porno, het klinkt heel gek maar ik word helemaal wild van zo een filmpje. Ik heb ook nog eens een leuk extraatje, ik kan jou net zo hard en diep nemen als dat jij bij mij kan.
★★★★☆