Hete tranny KiesMij (38) verwennen

Hete tranny KiesMij (38) uit Kerkrade (Limburg) verwennen

  1. Naam: KiesMij
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Plaats: Kerkrade
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 183 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met KiesMij
Hoi hoi mannen, zoek je passief of actief? Zeg het maar, mij is het om het even zolang wij samen maar optimaal kunnen genieten. Ik zoek geen andere gekke dingen, zoek geen huwelijk, gewoon lekker genieten zonder iets te moeten en zonder gedoe! Het is maar net wat je wilt.. Moeilijk gedoe, of mij. Jij mag kiezen ;-) Kusje
KomVeelTeKort (39)
Ik heb hem meerdere malen daags beet, maar wat zou het lekker zijn als iemand anders hem eens flink in zijn handen neemt! Of nog beter, ergens anders in stopt. Je snapt het wel, ik kom tekort. En jij?
★★★★☆
RotterdamseNeukpaal (42)
Die-Hard Rotterdamse, dus 020? Weg wezen hahah nee geintje, zolang je maar niet over mijn cluppie begint is het goed. Ik biedt je aan; mijn lekkere harde geile paal te komen berijden.
★★★★☆
Saarrr (30)
Ik ben Saar en ik ben een geile shemale die op zoek is naar haar eerste mannelijke contact. Ik heb weleens met een vrouw seks gehad maar ik heb nog nooit seks gehad met een man.
★★★★☆
Yuriko (25)
Geef mij je allerbeste reden waarom ik voor jou zou kiezen? Wat is het dat jij zo goed met mij zult gaan doen dat ik jou simpelweg niet zou kunnen weigeren? Wees zo expliciet mogelijk voor me. Bespaar
★★★★☆