Mooie trans KontjeGezocht (34) wil neuken

Mooie trans KontjeGezocht (34) uit Meerssen (Limburg) wil neuken

  1. Naam: KontjeGezocht
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Plaats: Meerssen
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruine ogen
  10. Haarkleur: Donker blond haar
Chatten met KontjeGezocht
Kijk naar mijn fotootje, beeld je eens in dat je bij me bent en op je knietjes voor me zit. Zou je langzaam naar achteren schuiven zodat mijn pik langzaam beetje bij beetje bij je naar binnen gaat? Mocht je antwoord een volmondige JA zijn, dan hoop ik dat je net zo snel en positief mij een berichtje wilt sturen. Ik heb een vriend, dus afspreken doen we discreet. Mijn vriend is TOP en daarom zoek ik hier naar een versa, bottom. Ik zou dolgraag weer eens een geil kontje neuken en natuurlijk mag jij mij ook lekker nemen, mocht je dat ook willen natuurlijk.
Yurani (35)
Ik ben geen vrouw in de conventionele zin van het woord, toch heb ik het liefste dat je mij als een volwaardige vrouw behandeld, dus netjes, beleefd, en galant. Ik val op romantische, ouderwetse
★★★★☆
Saillady (38)
Ik heb altijd zin in seks. Mijn partner niet en dat vind ik soms wel erg jammer. Ik zou zo graag eens seks in het bos willen hebben. Dit heb ik nooit gedurfd maar ben zo benieuwd naar hoe dat voelt.
★★★★☆
Carmelita-John (32)
Hallo, ik ben John, de man van Carmelita. Misschien raar dat ik haar profiel hier maak, maar zo weet je zeker dat ik er volledig achter sta. We zoeken voor Carmelita een leuke, nette man die op regelmatige
★★★★☆
IvanaShe (28)
Jong, nieuwsgierig maar nog niet zo heel veel ervaring. Ik hoop hier een of meerdere mannen te vinden met wie ik daar eens verandering in kan gaan brengen..
★★★★☆